50 års-dagen 11/3 2001

Sidor Beskrivning
Ett hål i muren Lenas present till mig var att arrangera festen. Och ni som kom var alla mina presenter. Det var en fantastiskt rolig kväll. Jag är bara litet ledsen att jag inte hann prata nog mycket med er alla. Men kom och hälsa på vet'ja. Det finns nu gott om vin att bjuda på.
Hur jag mår annars? Jag har inte drabbats av någon 50-årskris ännu (var värre vid 40). Det har liksom inte märkts någon skillnad av att ha passerat denna magiska åldersgräns. Ibland drabbas jag av mörka tankar och svårmod. Det är inget att skoja bort, men jag tror att man kan träna bort det där, åtminstone till en del. Intill här finns en dikt jag fick av min mamma Märta. Den är bra som rättesnöre. Läs den!
Tingvalla Styvervägen-Penningvägens herrklubb bjöd mej på skridskolektion av Claes Bengtsson och medlemskap i Karlstads Skridskoklubb. En video spelades också in från evenemanget (den kanske kommer på denna webbplats framöver).
Gäster Gästlista
Toastmaster

Min vän Jan Lundbäck höll festens tempo uppe som toastmaster.

Present från sönerna

Jon höll talet från sönerna och berättade om presenten:

En luftballongfärd!

Vår storebror Olov

Magnus skrev sången som framfördes av syskon med familjer.

Ombytarvisan

Lars var allsångsledare och attiraljtillverkare

Sångbladet i pdf
Present från Anders

Kusinen/konstnären Anders Öster har målat denna tavla som jag fick i present.

Inspirationen är en elfenbensfigur från västafrika.

Present från Magda Min gudmor Magda gav mig en av hennes tavlor, så nu har jag en Erling Ärlingssontavla. Tack!
Frågesport Mina flickvänner Kerstin, Annika och Katarina ställde mig inför ett prov. Jag skulle identifiera detaljer ur det förgångna och göra rätt association. Jag fick rätt på alla frågor, men undrar om de inte var litet väl snälla ( - åtminstone i bedömningen av några svar). En nyttig minnesövning! (Om någon har ett kort av frågesporten - skicka det gärna).
Olovs dröm Elisabeth Nyberg skrev sången som framfördes av Penningvägen-Styvervägens sångare.
Kamp för superisarna!

Middagsmatlaget hade skapat nytt innehåll för den banderoll som har vandrat runt under många års demonstrationer och 50-årsuppvaktningar.

The Happy Bombers orkester Joel med orkester, för kvällen omdöpt till The Happy Bombers, spelade önskemusik från 60-talet.
Matthias orkester Matthias Bergqvist, med Jan Persson, Erik Bergqvist och Anders Öster spelade ett antal rocklåtar, t.ex: "Sweet home Chicago".
Elvarännet Jag och Annika Krook, vi fyller båda år 11/3, ordnade ett skridskolopp på söndagen kl 11. Söndagen började med störtregn, så flera intresserade uteblev. De som kom var Åke Noord, Bert-Åke och Elisabeth Nyberg, Rolf Aleskog, Else-Marie Velenstrand och Jan Lundbäck.
Foton, foton, foton... I mitt fotoalbum från födelsedagen finns en massa fler foton att beskåda.
Tillbaka | Startsida | 2001-04-08